روز ازدواج

گزارشي از كارها و عملكرد شوراي فرهنگي و ديني

روز ازدواج

نخستين روز از آخرين ماه قمري، سالروز ازدواج فرخنده حضرت فاطمه(س) و حضرت علي(ع) به عنوان روز ازدواج نامگذاري شده است و روزي مبارك براي همه نوگاماني است كه دل به زندگي فاطمي داده ‏اند تا شادي خود را با خاطره هميشه روشن آن روز مبارك، پيوند زنند. ازدواج حضرت علي(ع) با حضرت فاطمه(س) به فرمان خداوند، از امتيازاتي است كه رسول اكرم(ص) بر آن مباهات مي كردند. در اين پيوند پر ميمنت، فرشتگان آسمان در سرور و شادماني و بهشتيان به زينت و زيور آراسته شده بودند.
 فاطمه زهرا (س) دختر پيغمبر اكرم(ص) و از دوشيزگان ممتاز عصر خويش بود. پدر و مادرش از اصيل ترين و شريف ترين خانواده هاي قريش بودند. از حيث جمال ظاهري و كمالات معنوي و اخلاقي از پدر و مادر شريفش ارث مي برد و به عالي ترين كمالات انساني آراسته بود. 
پيش از حضرت علي عليه السلام افرادي مانند ابوبكر و عمر آمادگي خود را براي ازدواج با دختر پيامبر(ص) اعلام كرده بودند و هر دو از پيامبر(ص) يك پاسخ شنيده بودند و آن اين كه درباره ازدواج حضرت زهرا(س) منتظر وحي الهي است. 
هنگامي كه حضرت علي عليه السلام براي خواستگاري فاطمه عليهاالسلام رفت، پيامبر در خانه ام سلمه بود. حضرت علي عليه السلام در زد. ام سلمه پرسيد:كيست؟ قبل از پاسخ خواستگار، پيامبر دستور داد:«در را باز كن و بگو داخل شود. كسي پشت در است كه محبوب خدا و رسول است». حضرت علي عليه السلام وارد شد، سلام كرد و در حضور رسول خدا صلي الله عليه و آله نشست. چشمان خود را بر زمين دوخت. شرم از پيامبر (ص) مانع گفتن خواسته اش مي شد. پيامبر(ص) كه خود حضرت علي(ع) را بزرگ كرده و از روحيات او باخبر است، سكوت را شكست و فرمود:«مي بينم براي حاجتي اينجا آمده اي. خواسته ات را بر زبان آور و آنچه در دل داري بازگو كه خواسته ات پيش من پذيرفته است».
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.